Мерач на притисок на гумите на морето со клип-он Чак
Новак

Мерач на притисок на гумите на морето со клип-он Чак

DEN 1.67

Во достапна форма

Мерач на притисок на гумите со конектор за клип-он Управување, центар и суспензија. Мерачи на притисок во гумите. Мерач на притисок на гумите со конектор за клип-он. Управување, центар и суспензија. Мерачи на притисок во гумите. Робусен мерач со заштитен гумен браник и испорачан со конектор за клип.

Главните карактеристики

Избор на клиент