Helicoil 9/16-12 x .844 Комплет за поправка на навој
Новак

Helicoil 9/16-12 x .844 Комплет за поправка на навој

DEN 978.40

Во достапна форма

Направено да ги издржи дури и најтешките работни места Дизајниран со корисникот во умот. Одговара за да одговара на потребите во продавницата, дома или на терен. Докажано и тестирано за издржливост и функција во услови на реалниот свет. Изработен со корисникот во умот користејќи ги високо-квалитетни материјали и занаетчиство од светска класа. Направено да ги издржи дури и најтешките работни места. Дизајниран со корисникот во умот. Одговара за да одговара на потребите во продавницата, дома или на терен. Докажано и тестирано за издржливост и функција во услови на реалниот свет. Изработен со корисникот во умот користејќи ги високо-квалитетни материјали и занаетчиство од светска класа. Хеликоил-комплет 9/16-12 (5521-9).

Главните карактеристики

Избор на клиент