Витален сеопфатен (4 пакет за голф количка за хардвер за котли за голф го заменува Езго Дел 608456 за Е-З-ГО ЕЗ-ГО
Новак

Витален сеопфатен (4 пакет за голф количка за хардвер за котли за голф го заменува Езго Дел 608456 за Е-З-ГО ЕЗ-ГО

DEN 179.20

Во достапна форма

(4) Комплет за хардвер за хардвер за тело за голф Ги заменува Ezgo дел 608456. (15) Алуминиумски навртки, (12) 3/16 x .70 навртки, (4) 1/4 x 1/2 занишани и (2) ореви. Не вклучува занитки за трим или рокерски панели. Квалитетен дел од задниот дел. (4) Комплет за хардвер за хардвер за тело за голф. Ги заменува Ezgo дел 608456. (15) Алуминиумски навртки, (12) 3/16 x .70 навртки, (4) 1/4 x 1/2 занишани и (2) ореви. Не вклучува занитки за трим или рокерски панели. Квалитетен дел од задниот дел. Компатибилност на делови : Специфични модели наведени во списокот се само потенцијални натпревари, а не гаранција за компатибилност. (Дури и ако две парчиња опрема ја делат истата година/Make/Model, тие можат и честопати имаат различни броеви на делови). Единствениот начин да се обезбеди точна замена е со бројот на делот OEM. Клиентот е одговорен за потврдување на нивниот број на ОЕМ.

Главните карактеристики

Избор на клиент