FIX-A-THRED 38109 Метрички конец за индивидуални комплет за поправка-10 x 1,00мм
Новак

FIX-A-THRED 38109 Метрички конец за индивидуални комплет за поправка-10 x 1,00мм

DEN 3.00

Во достапна форма

Fix-A-Thred е едноставен, економичен систем за поправка на оштетени или истрошени навои, исто така ќе создаде посилни од оригиналните нишки Комплетите вклучуваат лесен чекор по чекор упатства. Вметнувањата и чешмите се заменливи со сите други системи за вметнување на спирална конец. Вметнувањата се направени од 18-8 не'рѓосувачки челик. Вклучете : Еден 10 пакет инсерти. Fix-A-Thred е едноставен, економичен систем за поправка на оштетени или истрошени навои, исто така ќе создаде посилни од оригиналните нишки. Комплетите вклучуваат лесен чекор по чекор упатства. Вметнувањата и чешмите се заменливи со сите други системи за вметнување на спирална конец. Вметнувањата се направени од 18-8 не'рѓосувачки челик. Вклучете : Еден 10 пакет инсерти. Fix-A-Thred е едноставен, економичен систем за поправка на оштетени или истрошени навои, исто така ќе создаде посилни од оригиналните навои .

Главните карактеристики

Избор на клиент