Сандвик Коромант А50У-ПДУНР 15 Нормални Притисоци На Течноста за Ладење Држач За Вртење, Тркалезно Стебло, Челик, Внатрешно, Заклучување На Рачката, Десна Рака, 50мм Ди
Новак

Сандвик Коромант А50У-ПДУНР 15 Нормални Притисоци На Течноста за Ладење Држач За Вртење, Тркалезно Стебло, Челик, Внатрешно, Заклучување

DEN 1.33

Во достапна форма

Индексиран држач за вртење за општо вртење, кој се протега од мали компоненти до тешка обработка Системот На рачката Т-Макс П е систем за стегање дупки и е првиот избор за внатрешно вртење, кога е потребен слободен проток на чипови. Тоа е алтернатива На RC Coro Turn за надворешно вртење. Сигурна и сигурна обработка, дури и во груби апликации. Продуктивно решение со бришачи И Xcel технологии. Прецизни млазници и оптимизирани геометрии за обработка на течноста за ладење под висок притисок. Индексиран држач за вртење за општо вртење, кој се протега од мали компоненти до тешка обработка. Системот На рачката Т-Макс П е систем за стегање дупки и е првиот избор за внатрешно вртење, кога е потребен слободен проток на чипови. Тоа е алтернатива На RC Coro Turn за надворешно вртење. Сигурна и сигурна обработка, дури и во груби апликации. Продуктивно решение со бришачи И Xcel технологии. Прецизни млазници и оптимизирани геометрии за обработка на течноста за ладење под висок притисок. Сандвик коромант индексирачки држач за вртење за општо вртење, кој се протега од мали компоненти до тешка обработка. Вметнувањето се вклопува во сите системи За држење со високи перформанси На Sandvik Coromant и може да се користи во различни апликации во сите материјали.

Главните карактеристики

Избор на клиент