СЦ-5 Цилиндрична форма 1/2 Дијаметар со крај на топката 1/4 Шанк двојно исечен карбид
Новак

СЦ-5 Цилиндрична форма 1/2 Дијаметар со крај на топката 1/4 Шанк двојно исечен карбид

DEN 2.00

Во достапна форма

Дијаметар на главата : 1/2 " Должина на главата : 1". Намалување на топката. Двојно исечете го карбид -закопче со 1/4 инчен шанк. Дијаметар на главата : 1/2 ". Должина на главата : 1". Намалување на топката. Двојно исечете го карбид -закопче со 1/4 инчен шанк. СЦ-5 Цилиндрична форма 1/2 "Дијаметар со крај на топката 1/4" Шанк двојно исечено карбид. Дијаметар на главата : 1/2 ". Должина на главата : 1". Крај на топката. Двојно исечете го карбид -закопче со 1/4 инчен шанк.

Главните карактеристики

Избор на клиент