Директен чекори за вежбање бит постави титаниум обложени дрвени метални дупки за сечење на јадрото на јадрото на јадрото
Новак

Директен чекори за вежбање бит постави титаниум обложени дрвени метални дупки за сечење на јадрото на јадрото на јадрото

DEN 0.67

Во достапна форма

1 Единствената структура на чекор, разновидност на стандардна големина на вежба за вежбање со големина, кутија пристигна на бит за вежбање на скалила. Без употреба на централен удар, лесен за кршење, се применуваат спецификации за вежбање. Деберка, размена, проширување на овалната дупка. Мал замав, без да доведе до употреба на центар за удар може да издлаби убав отвор. Површински третман : Титаниум. Единствената структура на чекор, разновидност на стандардна големина на вежба за вежбање со големина, кутија пристигна на бит за вежбање на скалила. Без употреба на централен удар, лесен за кршење, се применуваат спецификации за вежбање. Деберка, размена, проширување на овалната дупка. Мал замав, без да доведе до употреба на центар за удар може да издлаби убав отвор. Површински третман : Титаниум. Бит за вежбање од 5 чекори : 4-12мм (4мм, 6мм, 8мм, 10мм, 12мм) 9 чекори за вежбање : 4-20мм (4мм, 6мм, 8мм, 10мм, 12мм, 14мм, 16мм, 18мм, 20мм, 20мм) бит : 3-12мм (3мм, 4мм, 5мм, 6мм, 7мм, 8мм, 9мм, 10мм, 11мм, 12мм) Пакет Вклучен : 1 x 3 компјутерски чекори за вежбање.

Главните карактеристики

Избор на клиент