Firestone 2613 Ride-Rite Заден комплет за Chevrolet Silverado 2500/3500, GMC Sierra 2500/3500
Новак

Firestone 2613 Ride-Rite Заден комплет за Chevrolet Silverado 2500/3500, GMC Sierra 2500/3500

DEN 2.00

Во достапна форма

Тип на вклопување : Специфично за возилото Тип на вклопување : Специфично за возилото. Израмнете се со најпопуларната и сеопфатна пролетна линија на Firestone, Ride-Rite. Air Air Springs Chevrolet/GMC Ride Rite Работа за да го зголемите безбедното оптоварување на вашето возило, стабилноста, квалитетот на возењето и ефективноста на сопирачката. Како работи технологијата на Ride-Rite? Chevrolet/GMC Ride-Rite Air Springs, исто така наречени воздушни перничиња за возење со возење, инсталирајте помеѓу рамката и суспензијата. Тие користат две згрчени воздушни извори кои можат индивидуално да се измешаат за да се сместат динамични оптоварувања. Надувајте ги или отклонете ги воздушните извори на вашето возило и видете како тие помагаат во подобрување на вашето возење со апсорбирање на вибрациите на патот и намалување на триењето на меѓулезите. 'Llе се чувствува како патот е перница на воздухот. Тие би можеле да им помогнат на другите делови од вашиот Chevrolet/GMC да траат подолго и да настапат подобро. Изворите за помош на воздухот за возење на возење Престануваат лисја од лисја од трајно влечење под постојан товар и спуштете ги шансите да се спуштат со омекнување на контакт помеѓу рамката и оската. Комплетите за возење со возење Chevrolet/GMC доаѓаат со парчиња и делови што ви се потребни за лесна инсталација, вклучувајќи хардвер, загради, воздушни извори, воздушна линија и посебни вентили за рачна инфлација. Повеќето клиенти ја завршуваат својата инсталација за помалку од два часа.

Главните карактеристики

Избор на клиент