Организатор на конзола Tacorbo Center Компатибилен со Chevy Colorado/GMC Canyon Accessory 2015-2020 2021 2021 Secondar Secondary Storage, ABS материјали, црна трим
Новак

Организатор на конзола Tacorbo Center Компатибилен со Chevy Colorado/GMC Canyon Accessory 2015-2020 2021 2021 Secondar Secondary Storage, ABS

DEN 940.80

Во достапна форма

Дизајн на оригинална големина, директно вклопување, не е потребна модификација, само треба влажна крпа за да се исчисти Во согласност со премиум и вкусен стил на додатоци во Колорадо/ Кањон 2015-2022. Оваа послужавник направена од висококвалитетна ABS пластика со мат финиш ,. и совпаѓање одговара на внатрешната форма на Центарот на Колорадо/ Кањон Центарот точно за совршено вклопување. Организатор на конзолата на конзолата во Колорадо/ Кањон со лагерни гумени влошки го намалува тркалањето на предметите и бучавата што ја создаваат. Колорадо/ 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 додатоци. Кањон 2015 2016 2017 2017 2018 2019 2020 2021 2022 додатоци. Дизајн специфичен за возилото : Оваа организаторска конзола Организатор Вметнете фиока компатибилен со Колорадо/ Кањон 2015 2016 2017 2017 2018 2019 2020 2021 2022 додатоци. Организатор на такобро вашиот погон живот и позабавен : кутијата со потпирачи за рака на Колорадо/ Кањон е премногу длабока, а предметите во него се ставени во нарушување. Такобро Центарот за конзола ќе ја направи вашата кутија за потпирачи по варијал. Поголемите предмети можат да се чуваат под организаторот, додека помалите предмети се чуваат погоре, како што се : пенкала, монети, гума за џвакање, телефон, дневни предмети и случајни работи. Додека обезбедуваат оптимална видливост и пристап. Лесна инсталација и отстранување : Дизајн на оригинална големина, директно вклопување, потребна не е потребна модификација, само треба влажна крпа за да се исчисти. Во согласност со премиум и вкусен стил на додатоци во Колорадо/ Кањон 2015-2022. Висок квалитет и OEM вклопување : Оваа лента направена од висококвалитетна ABS пластика со мат финиш и совпаѓање одговара на внатрешната форма на конзолата во Центарот во Колорадо/ Кањон точно за совршено вклопување. Значи, тоа нема да направи шкаф. Отстранлив душек : Организатор на конзола во Колорадо/ Кањон на предната подови со лагерни гумени влошки го намалува тркалањето на предметите и бучавата што ја создаваат. Дизајн специфичен за возилото : Оваа организаторска конзола Организатор Вметнете фиока компатибилен со Колорадо/ Кањон 2015 2016 2017 2017 2018 2019 2020 2021 2022 додатоци. Организатор на такобро вашиот погон живот и позабавен : кутијата со потпирачи за рака на Колорадо/ Кањон е премногу длабока, а предметите во него се ставени во нарушување.

Главните карактеристики

Избор на клиент