861155А3 Електрична Пумпа За Гориво Со Низок Притисок За Мер-кари Ма-рајн Пумпа За Гориво 1998 4,3 Л 262, 2000 5,0 Л 305 5,7 Л 350 В6 В8 Карбон Газиран Дел#935432 18-8868
Новак

861155А3 Електрична Пумпа За Гориво Со Низок Притисок За Мер-кари Ма-рајн Пумпа За Гориво 1998 4,3 Л 262, 2000 5,0 Л 305 5,7

DEN 447.84

Во достапна форма

Ое дел број : 861155А3, 935432, 18-8868 Компатибилен со 1998 Мер-Кари Морска Пумпа За Гориво 4.3 Л 262, Компатибилен со 2000 Мер-Кари Морска Пумпа За Гориво 5. Компатибилен со 2000 Mer-cury Морска Пумпа За Гориво 5.7 L 350, MCM/MIE 4.0 L/V8 Gen+ и околу 350 ci карбуратори. Низок Притисок : 8-10 ПСИ. Oem Дел Број : 861155 A393543218-8868 II. Одговара За : Компатибилен со 1998 Mer-Cury Морски Пумпа За Гориво 4.3 L 262 Compatible со 2000 Mer-cury Морски Пумпа За Гориво 5.7 L 350 MCM/MIE 4.0 l/V8 GEN+ И ОКОЛУ 350 CI КАРБУРАТОРИ.Низок Притисок : 8-10 PSINot точни за мотори со вбризгување гориво.

Главните карактеристики

Избор на клиент