Доналдсон p533938 филтер за воздух, примарен, радијалзил
Новак

Доналдсон p533938 филтер за воздух, примарен, радијалзил

DEN 239.84

Во достапна форма

За Ford F6 Hz9601 CA Тежина на пакет : 5,851 килограми. Димензии на пакетот : 35,3 L x 43,2 H x 35.3 W (сантиметри). Број на единици : 1. За Ford F6 Hz9601 CA. Тежина на пакет : 5,851 килограми. Димензии на пакетот : 35,3 L x 43,2 H x 35.3 W (сантиметри). Број на единици : 1. Дуралитските средства за чистење на воздухот на Доналдсон се тешки, неметални, лесни, само-поддршка и целосно за еднократна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент