Z WHIP BILLET ALUMINUM SBC BBC Distributor Hold Down Clamp V8 V6 SB BB HEI компатибилен со Chevy Small Big Block Engines 1955-тековен 350 327 283 383 307 305 400 454 5.7L 4.3L гордо направен во САД во САД
Новак

Z WHIP BILLET ALUMINUM SBC BBC Distributor Hold Down Clamp V8 V6 SB BB HEI компатибилен со Chevy Small Big Block Engines 1955-тековен 350 327

DEN 2.67

Во достапна форма

Компатибилен со дистрибутерите Chevy V8 & V6 265 283 305 307 327 350 383 400 396 402 427 454 472 502 Chevrolet Engines Одговара на сите дистрибутери на типот HEI и мало капаче, како и на оригиналните дистрибутери на типот на точки. Гордо направен во САД од алуминиум за аеро -одделение за алуминиум. Ние сме AS9100 D и ISO 9001 : 2015 овластен производител кој произведува воздушни делови за компанијата „Боинг авиони“ и американската војска. Делови што ги произведуваме летаат на 30.000 стапки каде неуспехот не е опција. Ние го ставаме истиот квалитет во секој дел што го произведуваме. Кога ќе купите делови од камшик, секогаш ќе добиете највисок квалитет за вашето возило што со право го заслужувате. Дистрибутер на BBC BBC -BBC, Држете стегач. Компатибилен со сите дистрибутери Chevy/GM V6 и V8 265 283 305 307 327 350 383 400 396 402 427 454 472 502.

Главните карактеристики

Избор на клиент