Заменик на Savior Inner & Outer Air Filter за Kohler 2508301-S 2508304-S Заменете го P822858 P821575 BOBCAT FPG05 WIX 46438 6672467 6672468 PM252Z PM260Z PM272Z
Новак

Заменик на Savior Inner & Outer Air Filter за Kohler 2508301-S 2508304-S Заменете го P822858 P821575 BOBCAT FPG05 WIX 46438 6672467

DEN 287.52

Во достапна форма

За 4235, 103-1327, 5022892 X1 5023141 841237, Торо 108-3810 98-9763, Snapper 5101543, Bobcat 4114746 4164630 6672467 4-1/8" x висина 10-3/4 ". За да избегнете какви било одложувања или компликации, ве молиме проверете ги моделот и броевите на делот на вашиот мотор пред да ги набавите потребните делови. Филтерот за воздух го заменува за Кавасаки Бр Kohler CH18 S CH20 S CH22 S CH25 S CH26 S CH18-CH26 CH730 -CH750 CV745 CV16-CV26 LH640 LH685 LH690, Fit 16 HP преку 27 HP мотори за 4235, 103-1327, Ferris 5022892x1 5023141 841237, Toro 108-3810 98-9763, Snapper 5101543 4630 6672467 за JD Model # M131802 m144100 m164264 m131803 m144098 miu12457 pmaf25551 rg60690 g60866 For part # z810a z820a z840a 647a 657a 667a 717a 727a 997 mowers, 1420 1435 1445 1545 1565 3005 4005 front mowers and compact tractors For Gravely 21536900 21537000 21538600, Snapper Pro 5101543, GG1-104170 For 00181071 21536900 21537000 21538600, 839-323 C, 5000919 For 86401594 87300178 87300179, ta040-93230, 9304100193 For 1213661 1467472, 6672467, 102498601 For 86519866 86549700 87300178 87682988, 224258007.

Главните карактеристики

Избор на клиент