Clispeed 100 парчиња завртка за завртки Мали капачиња за крварење Интегрирани завртки за завртки сопирачки капачиња заменливи заменливи капачиња за завртки светло зел?
Новак

Clispeed 100 парчиња завртка за завртки Мали капачиња за крварење Интегрирани завртки за завртки сопирачки капачиња заменливи заменливи

DEN 1.33

Во достапна форма

Велосипедско покритие на крварењето на сопирачките- финото изработка и техниката на производство ја обезбедува нејзината издржливост и услужен живот Професионални капачиња за крварење- има голема цврстина, која има живот и силна издржливост. Едноставно во структурата, обезбедува погодност за инсталирање. Интегрирани капаци за крварење- капакот за маснотии за пауза има едноставен метод за употреба, доаѓа дизајн на спојката со едно парче, многу практично. Професионални капаци на завртки- Можете да го држите на вистинското место, да не е потребна вештина, не треба да се грижите за непријатностите од комплицираната употреба. Капаци за завртки- Сопирачка за крварење капаче за завртки за капакот на капакот на капакот на капакот, професионално крварење ги покрива додатоците за велосипеди за автомобили мотоцикли Неговата едноставна структура обезбедува неговата погодност за инсталирање и отстранување. Преносен и лесен, лесен за спроведување. Велосипедско покритие на крварењето на сопирачките- финото изработка и техниката на производство ја обезбедува нејзината издржливост и услужен живот. Професионални капачиња за крварење- има голема цврстина, која има живот и силна издржливост. Едноставно во структурата, обезбедува погодност за инсталирање. Интегрирани капаци за крварење- капакот за маснотии за пауза има едноставен метод за употреба, доаѓа дизајн на спојката со едно парче, многу практично. Професионални капаци на завртки- Можете да го држите на вистинското место, да не е потребна вештина, не треба да се грижите за непријатностите од комплицираната употреба. Капаци за завртки- Сопирачка за крварење капаче за завртки за капакот на капакот на капакот на капакот, професионално крварење ги покрива додатоците за велосипеди за автомобили мотоцикли Неговата едноставна структура обезбедува неговата погодност за инсталирање и отстранување. Преносен и лесен, лесен за спроведување. Пакетот вклучува карактеристики на капаци за крварење од 100 x сопирачки - цврсти за употреба и содржина на добро запечатување, корисно за метална маст што се наоѓа од ерозијата и малите капачиња за завртки на 'рѓа.

Главните карактеристики

Избор на клиент