Mercer Industries 303024-6 x 7/8 дискови со влакна од алуминиум оксид, 24 решетки
Новак

Mercer Industries 303024-6 x 7/8 дискови со влакна од алуминиум оксид, 24 решетки

DEN 0.33

Во достапна форма

Кутија од 25 - 6 "дијаметар x 7/8" дупка (арбор) алуминиумски оксидни влакна поткрепени дискови во 24 решетки Користете на мелница за агол. Макс РПМ 10,000. Мора да се користи со подлога за поддршка. Зрно алуминиум оксид е економичен избор и може да се користи на метал, дрво, фиберглас, пластика и композити. Вулканизирана поддршка на вулканизирани влакна за најтешките апликации. Достапно во 16 - 120 решетки за сите ваши потреби за пескарење. Кутија од 25 - 6 "дијаметар x 7/8" дупка (арбор) алуминиумски оксидни влакна поткрепени дискови во 24 решетки. Користете на мелница за агол. Макс РПМ 10,000. Мора да се користи со подлога за поддршка. Зрно алуминиум оксид е економичен избор и може да се користи на метал, дрво, фиберглас, пластика и композити. Вулканизирана поддршка на вулканизирани влакна за најтешките апликации. Достапно во 16 - 120 решетки за сите ваши потреби за пескарење. Диск на алуминиумски оксид на Mercer Industries Aluminum оксид има смола на врската со смола за висок квалитет. Алуминиум оксид е економичен избор со постојани перформанси. Experienceе доживеете силен, долг живот со големо отстранување на залихите. Направено со тешка поткрепа на вулканизирани влакна. Употребите вклучуваат одземање, мелење, дебагирање и полирање. Mercer Industries е компанија во сопственост на семејство од 3 -та генерација, која е изградена на основни вредности на квалитетот, перформансите, испораката, услугата и цената. Основана во 1968 година, Mercer Industries нуди повеќе од 3.000 производи за тротоарите, индустриските, автомобилските и заварувачките пазари. Мерсер, порано познат како Мерсер Абразиви, е посветен на служба на своите клиенти и обезбедување квалитетни производи. За повеќе информации, посетете го Mercer Industries Dot Com.

Главните карактеристики

Избор на клиент