Винс Бак 1992 Пацифик НФЛ Фудбалска картичка # 533
Новак

Винс Бак 1992 Пацифик НФЛ Фудбалска картичка 533

DEN 630.40

Во достапна форма

Картичката е во одлична до блиска состојба на нане Вистинска картичка прикажана на фотографија. Испорачано во пластичен топ -вчитач. Картичката е во одлична до блиска состојба на нане. Вистинска картичка прикажана на фотографија. Испорачано во пластичен топ -вчитач. Фудбалските картички на Pacific NFL во 1992 година имаат сет на основни картички од 600 картички со стандардна големина.

Главните карактеристики

Избор на клиент