6-инчен диск за пескарење на кука и јамка Влатен/сув силикон карбид 1000 решетки 3 компјутери
Новак

6-инчен диск за пескарење на кука и јамка Влатен/сув силикон карбид 1000 решетки 3 компјутери

DEN 1.33

Во достапна форма

Големина : Дијаметарот на дискот за пескарење на куката и јамката е 6-инчен, 1000 решетки Сува и влажна употреба : Влажниот или сувиот диск од шкурка може да се користи со вода, лак, школка, лак или масло, погоден и за влажно и за суво пескарење. Абразивен материјал : Диск за пескарење е изработен од силиконски карбид, монтиран на флексибилна и водоотпорна хартија, за добар ефект на пескарење и долг животен век. Троење наназад : Поддршката за шкурка за кука и јамка го прави промените на мелењето брзо и лесно и го издолжуваат животот на абразивниот. Широки апликации : тркалезни сандер -сандер -влошки за шкурка, кои се користат со случаен орбитален сандер, се користат за мебел за полирање, дрво, метал и сув ид. Големина : Дијаметарот на дискот за пескарење на куката и јамката е 6-инчен, 1000 решетки. Сува и влажна употреба : Влажниот или сувиот диск од шкурка може да се користи со вода, лак, школка, лак или масло, погоден и за влажно и за суво пескарење. Абразивен материјал : Диск за пескарење е изработен од силиконски карбид, монтиран на флексибилна и водоотпорна хартија, за добар ефект на пескарење и долг животен век. Троење наназад : Поддршката за шкурка за кука и јамка го прави промените на мелењето брзо и лесно и го издолжуваат животот на абразивниот. Широки апликации : тркалезни сандер -сандер -влошки за шкурка, кои се користат со случаен орбитален сандер, се користат за мебел за полирање, дрво, метал и сув ид.

Главните карактеристики

Избор на клиент