Адаптер за монтирање на леќи за ур.
Новак

Адаптер за монтирање на леќи за ур.

DEN 880.00

Во достапна форма

Новите комбинации комбинираат какви било леќи за монтирање на Leica R со какви било микро четири третини (M4/3) монтирање камера и истражуваат нови комбинации на леќи Snug Fit прецизно изработен за прицврстена, светло запечатена и безбедна врска. Назад со нашата гаранција за живот. Автоматските функции на рачен адаптер не се поддржани со овој адаптер. Треба рачно да ги прилагодувате поставките за фокус и изложеност. Умен дизајн лесен за монтирање и расклопување. Машински од зацврстен алуминиум и бакар, обложена во анти-рефлексија мат финиш. Засади 5 дрвја Овој адаптер за урте ги финансира локалните заедници да засадат 5 дрвја во области погодени од уништување на шумите. Нашата визија е да ви помогнеме да поминете повеќе време во природа со камера. Ние веруваме дека фотографијата игра важна улога во глобалното движење за зачувување. Тоа ни помага да ја набудуваме природата, да ја цениме нејзината убавина и да ја заштитиме нашата најголема инспирација.

Главните карактеристики

Избор на клиент