Адирпро челична точка на телото - Алатката со тешки и лесни
Новак

Адирпро челична точка на телото - Алатката со тешки и лесни

DEN 2.00

Во достапна форма

Издржлива конструкција Оваа челична точка на телото е конструирана од не'рѓосувачки челик за да обезбеди подолга употреба. Издржливото челично тело стои до тврд терен. Разноврсна употреба. Оваа алатка Adirpro се вклопува во повеќето столбови за призма и прачки за анкета со соодветно навојување што може да помогне при прецизно поставување на пол за истражувања, итн. Точката се потпира со центарот на вашиот пол за да можете да бидете сигурни во точноста на вашите мерења. Ако вашата шипка има машка нишка од 5/8 x 11 на дното, оваа точка за замена може да помогне при прецизно поставување на пол за истражувања и други апликации. Оваа пол точка е долга 3,37 ”и тежи 0,30 lb, така што е преносна, без проблеми и можете да ја донесете насекаде. Ако наидете на проблеми со точката на челик Адирпро, можете веднаш да не контактирате. ** ПРЕД 65 ПРЕДУПРЕДУВАЕ - Олово и ДЕХП **. Издржлива конструкција. Оваа челична точка на телото е конструирана од не'рѓосувачки челик за да обезбеди подолга употреба. Издржливото челично тело стои до тврд терен. Разноврсна употреба. Оваа алатка Adirpro се вклопува во повеќето столбови за призма и прачки за анкета со соодветно навојување што може да помогне при прецизно поставување на пол за истражувања, итн. Точката се потпира со центарот на вашиот пол за да можете да бидете сигурни во точноста на вашите мерења. Ако вашата шипка има машка нишка од 5/8 x 11 на дното, оваа точка за замена може да помогне при прецизно поставување на пол за истражувања и други апликации.

Главните карактеристики

Избор на клиент