Пулс /Ларсен - Громет, пластика, 3/4 дупка, /100pk
Новак

Пулс /Ларсен - Громет, пластика, 3/4 дупка, /100pk

DEN 143.84

Во достапна форма

Флексибилни централни прсти зафаќаат жици за која било големина до 5/8 "дијаметар Пластичен флексибилен центар на центарот. Флексибилни централни прсти зафаќаат жици за која било големина до 5/8" дијаметар. Пластичен флексибилен центар на центар. Пулс /Ларсен - Громет, пластика, 3/4 "дупка, /100pk.

Главните карактеристики

Избор на клиент