Савој Хаус 1-4406-15-322 Севилја 15-светло лустер во топол месинг
Новак

Савој Хаус 1-4406-15-322 Севилја 15-светло лустер во топол месинг

DEN 6608.00

Во достапна форма

Завршно име на производителот - топол месинг Лесно за инсталирање : Заменувањето на постојната тема е лесно со вклучените упатства и може да се заврши за малку 15 минути со неколку едноставни алатки за раце. Разновиден : LED/CFL/INCANDESCENT компатибилен. Име на колекција - Севилја. Сигурен : Вклучува гаранција на целосен производител на 1-годишна возраст. Завршно име на производителот - топол месинг. Лесно за инсталирање : Заменувањето на постојната тема е лесно со вклучените упатства и може да се заврши за малку 15 минути со неколку едноставни алатки за раце. Разновиден : LED/CFL/INCANDESCENT компатибилен. Име на колекција - Севилја. Сигурен : Вклучува гаранција на целосен производител на 1-годишна возраст. Севилја ќе биде крунисан допир во секоја просторија. Два елегантни отворени прстени имаат исклучителен детали за опсегот и зачекорен дизајн на Бобече, додека геометрискиот квадратен ланец додава визуелен интерес.

Главните карактеристики

Избор на клиент