БРОЈАЧ НА QULIT Geiger, Мерач На Нуклеарно Зрачење, Пренослив Бројач На Дозиметар со ЛЦД Дисплеј, Детектор GM3120
Новак

БРОЈАЧ НА QULIT Geiger, Мерач На Нуклеарно Зрачење, Пренослив Бројач На Дозиметар со ЛЦД Дисплеј, Детектор GM3120

DEN 0.67

Во достапна форма

Широки Апликации : детекторите За Електромагнетно зрачење можат да мерат како што се климатизери, индукциски шпорети, шпорети за ориз, фрижидери, компјутери, жици и друга паранормална опрема Аларм за звук и светлина : Кога откривањето ја надминува безбедносната вредност, алармот за волја автоматски. Како што се зголемува вредноста на зрачењето, фреквенцијата на звукот на алармот станува погласна. Дизајн : овој дигитален е за патување, парапсихолошки истражувања, посетители и хотелски инспекции. Преносливиот дизајн е лесен за носење и може да се тестира насекаде. Проценка на зрачење : ДЕТЕКТОРИТЕ ЗА ЕМФ ви помагаат подобро да ги разберете електромагнетните полиња (ЕМФ) и да разберете како да ја минимизирате изложеноста НА ЕМФ. ЕМФ може и за електрично и за магнетно-засилувачко зрачење. Лесно Ракување : тестерот за зрачење интимно не потсетува дали моменталната вредност на зрачењето е безбедна.

Главните карактеристики

Избор на клиент