USB C женски до USB машки адаптер компатибилен со вашиот BlackBerry Evolve X за OTG со полнач Type-C. Користете со уреди за експанзија како тастатура, глувче, поштенски патенти, GamePad,
Новак

USB C женски до USB машки адаптер компатибилен со вашиот BlackBerry Evolve X за OTG со полнач Type-C. Користете со уреди за експанзија

DEN 2.00

Во достапна форма

✅usb otg/on-the-go✅ : Вклучете и користете компатибилен со вашиот Black Berry Evolve X со компјутерски периферни уреди, како што се флеш-уредот, тастатурата, центарот, глувчето и многу повеќе, го прави компатибилно со вашите USB-C уреди компатибилни со USB дискови и сите други USB-уреди кои поддржуваат USB-ови0 Супер брзина трансфер ✅ : Целосен USB 3.0 Super Speed ​​Transfer до 5 Gbps, 10x побрзо од USB 2. Пренесете датотеки, HD филмови и песни компатибилни со вашите USB-C уреди за секунди. ✅2 во 1, добијте ги и двете ✅ : Нашите истражувања на пазарот покажуваат дека некои клиенти веројатно ќе купат друг USB на USB C адаптерот откако ќе купат еден, еден за дома, другиот за работното место. Едниот стап со лаптоп, другиот со најчесто користен USB кабел. Компактен за носење наоколу. ✅ УСДЕРСКИ ПРИРАЧНИК / ЛЕСНИК ЗА УПОТРЕБА✅ : Вклучете се и работи! Вклучете го USB C крајот на адаптерот во USB-C порт и потоа поврзете се компатибилни со вашиот флеш-уред или други стандардни уреди USB-A. Исто така, можете да синхронизирате или да наплаќате компатибилен со вашиот телефон со овој USB C на USB адаптерот. Брзината на пренесување на податоците е на стандардот на USB 3. ✅УСУПИРОРИОР КВАЛИТЕТ ✅ : Нашиот пластичен мувла со големо влијание, со алуминиум-легура-донгл зафаќа многу малку простор и може да се приклучи директно на крајот на компатибилен со вашиот хардвер USB-A, така што нема да мора да се грижите за тоа да го носите Околу. ✅usb otg/on-the-go✅ : Вклучете и користете компатибилен со вашиот Black Berry Evolve X со компјутерски периферни уреди, како што се флеш-уредот, тастатурата, центарот, глувчето и многу повеќе, го прави компатибилно со вашите USB-C уреди компатибилни со USB дискови и сите други USB-уреди кои поддржуваат USB-ови.0 Супер брзина трансфер ✅ : Целосен USB 3.0 Super Speed ​​Transfer до 5 Gbps, 10x побрзо од USB 2. Пренесете датотеки, HD филмови и песни компатибилни со вашите USB-C уреди за секунди. ✅2 во 1, добијте ги и двете ✅ : Нашите истражувања на пазарот покажуваат дека некои клиенти веројатно ќе купат друг USB на USB C адаптерот откако ќе купат еден, еден за дома, другиот за работното место. Едниот стап со лаптоп, другиот со најчесто користен USB кабел. Компактен за носење наоколу. ✅ УСДЕРСКИ ПРИРАЧНИК / ЛЕСНИК ЗА УПОТРЕБА✅ : Вклучете се и работи! Вклучете го USB C крајот на адаптерот во USB-C порт и потоа поврзете се компатибилни со вашиот флеш-уред или други стандардни уреди USB-A. Исто така, можете да синхронизирате или да наплаќате компатибилен со вашиот телефон со овој USB C на USB адаптерот. Брзината на пренесување на податоците е на стандардот на USB 3. ✅УСУПИРОРИОР КВАЛИТЕТ ✅ : Нашиот пластичен мувла со големо влијание, со алуминиум-легура-донгл зафаќа многу малку простор и може да се приклучи директно на крајот на компатибилен со вашиот хардвер USB-A, така што нема да мора да се грижите за тоа да го носите Околу.

Главните карактеристики

Избор на клиент