Utsg погоди и игри за храна за бебиња, зеленило животни игри за туширање, сафари џунгла пол откријте украси за забава за бебиња за туширање, 1 постојан знак + 20 картички
Новак

Utsg погоди и игри за храна за бебиња, зеленило животни игри за туширање, сафари џунгла пол откријте украси за забава за бебиња

DEN 1.67

Во достапна форма

Пакет и големина - Секој пакет вклучува 1 постојан знак, 20 картички за одговори и 6 картички со број! Постојаниот знак мери 5 во x 7 in, Th Cart Card мери 42 во x 3,5 in и бројот картички мери 2. Материјал - Постојаниот знак е изработен од 300 грама обложена хартија, густа и доволно тврда за да се само -стојат не е потребна рамка, што може да застане независно. Картичките за одговори и картичките со броеви се отпечатени на дебели картони што ги прави трајни. Детали - Нашите картички за броеви се дизајнирани со доволно простор за пополнување. Покрај тоа, можете лесно да се пополните со кој било вид пенкало. Овој живописен и привлечен погоди за Game Game Baby Food е совршен за вашиот туш за бебиња, во кој има уникатен дизајн кој е сигурен дека ќе ги возбуди сите. Поставете ја оваа игра поставена за време на тушот за бебиња и гледајте го гостите да се забавуваат со мирис, допирајќи, се смеат и погодуваат секоја тегла храна за бебиња. Оваа претпоставка дека комплетот за игри со храна за бебиња е совршен за забава за туширање за бебиња и родови, додајте забава на вашиот туш за бебиња и додадете совршен допир за завршна обработка на сите украси за туширање за бебиња со ова претпоставка дека сетот за игри со храна за бебиња! Пакет и големина - Секој пакет вклучува 1 постојан знак, 20 картички за одговори и 6 картички со број! Постојаниот знак мери 5 во x 7 in, Th Cart Card мери 4.2 во x 3,5 in и бројот картички мери 2. Материјал - Постојаниот знак е изработен од 300 грама обложена хартија, густа и доволно тврда за да се само -стојат не е потребна рамка, што може да застане независно. Картичките за одговори и картичките со броеви се отпечатени на дебели картони што ги прави трајни. Детали - Нашите картички за броеви се дизајнирани со доволно простор за пополнување. Покрај тоа, можете лесно да се пополните со кој било вид пенкало. Овој живописен и привлечен погоди за Game Game Baby Food е совршен за вашиот туш за бебиња, во кој има уникатен дизајн кој е сигурен дека ќе ги возбуди сите. Поставете ја оваа игра поставена за време на тушот за бебиња и гледајте го гостите да се забавуваат со мирис, допирајќи, се смеат и погодуваат секоја тегла храна за бебиња. Оваа претпоставка дека комплетот за игри со храна за бебиња е совршен за забава за туширање за бебиња и родови, додајте забава на вашиот туш за бебиња и додадете совршен допир за завршна обработка на сите украси за туширање за бебиња со ова претпоставка дека сетот за игри со храна за бебиња! Пакет и големина - Секој пакет вклучува 1 постојан знак, 20 картички за одговори и 6 картички со број! Постојаниот знак мери 5 во x 7 во, картичката за одговор мери 4.

Главните карактеристики

Избор на клиент