Sp Scienceware 60700-0200, Durac Плус Делумно Потопување Термометар
Новак

Sp Scienceware 60700-0200, Durac Плус Делумно Потопување Термометар

DEN 3400.00

Во достапна форма

Sp Scienceware, 60700-0200, Дурац Плус Термометар За Делумно Потопување, -20/150c термометрите ДУРАЦ Плус се индивидуално серијализирани и вклучуваат Изјава за Точност што укажува на точност што може да се следи до NIST* Точни на барањата НА ANSI/SAMA Z236. 1 - 1983, ASTM, NIST, DAkk S и/или еквивалентни стандарди. Секоја ставка е тестирана и калибрирана во нашата ексклузивна тројно акредитирана/регистрирана ISO/IEC 17025 : 2005, акредитирана лабораторија a2la против опрема чија калибрација може Да се следи За Нист Поединечно спакувана Во безбедносно пакување За да се спречи кршење. Идеален за употреба во хемиски лаборатории, универзитети, научни институции, преработка на храна и пијалоци, петрохемиски лаборатории, фармацевтска индустрија, медицинска индустрија, производители, млекарници, пиварници и дестилерии. ДУРАК Термометрите не можат да се следат за НИСТ.

Главните карактеристики

Избор на клиент