АПИ ФИЛСТАР XP ФИЛТРАЦИЈА ПЕНА 20 ППИ Аквариум Канистер Филтер Филтрација Влошки 2-Брои
Новак

АПИ ФИЛСТАР XP ФИЛТРАЦИЈА ПЕНА 20 ППИ Аквариум Канистер Филтер Филтрација Влошки 2-Брои

DEN 131.68

Во достапна форма

Содржи еден (1) API ФИЛСТАР XP Филтрација ПЕНА Аквариум Канистер Филтер Филтрација Влошки 2-Брои Идеален за филтрирање на големи честички отпад. Дизајниран да одговара НА филтри за канистри API FILSTAR x P. За употреба во слатководни и морски аквариуми. Измијте месечно, заменете на секои 3 месеци.

Главните карактеристики

Избор на клиент