HP 61XL Црно Мастило Со Висок принос | Работи Со DeskJet 1000, 1010, 1050, 1510, 2050, 2510, 2540, 3000, 3050, 3510; ЗАВИСТ 4500, 5530; OfficeJet 2620, 4630 Серија | Подобни За Инстант Мастило | CH563WN
Новак

HP 61XL Црно Мастило Со Висок принос | Работи Со DeskJet 1000, 1010, 1050, 1510, 2050, 2510, 2540, 3000, 3050, 3510; ЗАВИСТ 4500, 5530;

DEN 246.24

Во достапна форма

Оригиналното Hp Мастило е дизајнирано да работи со hp печатачи за да обезбеди постојан квалитет, сигурност и вредност Овој кертриџ работи со : HP Desk Jet 1000, 1010, 1050, 1051, 1055, 1056, 1510, 1512, 2050, 2510, 2512, 2514, 2540, 2541, 2542, 2543, 2544, 2546, 2547, 2548, 2549, 3000, 3050, 3050А, 3051А, 3052А, 3054, 3054А, 3056А, 3510, 3511, 3512. Овој кертриџ работи со : ХП ЗАВИСТ 4500, 4501, 4502, 4504, 4505, 5530, 5531, 5532, 5534, 5535; Hp Office Jet 2620, 4630, 4632, 4635. Кертриџ принос (прибл.) : 480 страници. До 2 пати повеќе отпечатоци Со Оригинално HP Мастило наспроти Неоригинално HP Мастило.

Главните карактеристики

Избор на клиент