Германски 8 КОМПЈУТЕР Директно Стоматолошка Хирургија ИЗВЛЕКУВАЊЕ Луксузен АПИКАЛЕН КОРЕН ВРВ Лифт
Новак

Германски 8 КОМПЈУТЕР Директно Стоматолошка Хирургија ИЗВЛЕКУВАЊЕ Луксузен АПИКАЛЕН КОРЕН ВРВ Лифт

DEN 463.84

Во достапна форма

100% ГАРАНТИРАНО КВАЛИТЕТНО ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ НА ВРВОТ 1,5 ДО 4ММ 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО. КУПЕТЕ СО ЦЕЛОСНА ДОВЕРБА. СЕТОТ ВКЛУЧУВА ПО ЕДЕН ОД СЛЕДНИВЕ : 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 1,5 ММ ( ДЕЛ ЛУКС-С1.5 )-СИНО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 2ММ ( ДЕЛ ЛУКС-С2 )-СИНО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 3ММ ( ДЕЛ ЛУКС-С3 )-СИНО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ ДИРЕКТНО 4ММ ( ДЕЛ ЛУКС-С4 )-СИНО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 1,5 ММ ( ДЕЛ ЛУКС-С1.5 )-ЗЛАТО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 2ММ ( Дел лукс-с2 )-ЗЛАТО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ,ДИРЕКТНО 3ММ ( ДЕЛ Лукс-с3 )-ЗЛАТО 1 СЕКОЈ ЛУКСУЗЕН ЛИФТ ДИРЕКТНО 4ММ ( ДЕЛ лукс-с4 )ЗЛАТО ОДЛИЧЕН ПРЕДМЕТ. 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО. КУПЕТЕ СО ЦЕЛОСНА ДОВЕРБА.

Главните карактеристики

Избор на клиент