Л'et истурете лес аматери
Новак

Л'et истурете лес аматери

DEN 1158.40

Во достапна форма

Делото на лизи ги истражува темите на ретро Американа во современ контекст Преку различни медиуми таа илустрира временско искривување, составено од секојдневниот живот, човечката агенција и неискреното. Неискрената природа на нејзината работа се однесува на нечија способност да заведува преку облекување, говор или начин. Растејќи во дигиталната age, оваа измама често се спроведува зад серија компјутерски екрани. Нејзината работа е носталгичен поглед и На Американското минато и на невиноста со пресврт, што го натера да го доведе во прашање нивното чувство за време и култура. Не е се така како што е некогаш.

Главните карактеристики

Избор на клиент