Маден нфл 17-Стандардно Издание-Xbox 360
Новак

Маден нфл 17-Стандардно Издание-Xbox 360

DEN 362.40

Во достапна форма

Систем за Повратни Информации За Носачи на топки : Новите инструкции и помош на патеката помагаат да се идентификуваат одбранбените закани и препорачуваат посебни потези за да се избегне секој дефанзивец Помине Поедностави игра повикувајќи на одбраната. Начини За Играње, Медден Крајниот Тим или Нацрт Шампиони. Земете го вашиот тим до крај Во Маден нфл 17 и ставете се во центарот на шампионатот на вашиот тим. Намамете ја одбраната во стапица нарекувајќи серија претстави што погрешно ќе ги насочат подалеку од вашиот вистински план за игра. Променете ги офанзивните и одбранбените стратегии во лет за да бидете агресивни или да играте безбедно. Игра : Кој две сите нови стратегии игра, Маден нфл 17 ќе води до гридирон слава. Поставување Претстави-Намамете ја одбраната во стапица повикувајќи серија претстави што погрешно ќе ги насочат подалеку од вашиот вистински план за игра. Прилагодувања на тренерот-Променете ги офанзивните и одбранбените стратегии во лет за да бидете агресивни или да играте безбедно. Франшиза : Без разлика дали играте соло или онлајн со пријателите, вашата потрага да изградите династија НА НФЛ започнува во Режим на Франшиза. Комуницирајте и изградете го вашиот тим со поголема контрола користејќи Подготовка За Игри. Сакате да ја развиете вашата резервна КОПИЈА QB? Помеѓу натпреварите, поминувајте дополнително време на него секоја недела за да заработите поени за обука без да мора да го натерате во вистинските игри пред да биде подготвен. Изградете ја довербата на вашите тимови преку перформанси и трансакции во предната канцеларија. Рамнотежа одржување на довербата на играчот, да се зголемат способностите и да се изгради ИГРАЧ XP. КОМЕНТАР : Маден нфл 17 го дава нашиот најавтентичен коментар во историјата На Маден нфл со додавање на целосно нов, во студио тим со Брендон Гаудин и Чарлс Дејвис.

Главните карактеристики

Избор на клиент