Постојани 200 Фунти 90 Кг Дигитален Динамометар За Рака Мерење На Јачината На Зафат Мерач На Автоматско Фаќање Моќност На Рачниот Зафат
Новак

Постојани 200 Фунти 90 Кг Дигитален Динамометар За Рака Мерење На Јачината На Зафат Мерач На Автоматско Фаќање Моќност На Рачниот

DEN 0.67

Во достапна форма

Опремен со сензор за мерач на напрегање со висока прецизност; Обезбедува моќност на држење до 198 килограми / 90 килограми, Поделба : 0,2 килограми / 100 gs, Единица : lb / kg 19 дефинитивни корисници со опции за пол и возраст за чување, заедно со можност за зачувување и потсетување на резултатите од тестот за секој корисник. Го споредува индивидуалниот тест за секој од 19-те корисници и го прикажува постепеното зголемување или намалување од последниот запис. Секој тест е оценет како "слаб", "нормален" или "силен" врз основа на возраста и половите податоци внесени за секој корисник. Автоматско / рачно исклучување, индикација За Мала батерија / преоптоварување; работи на 2 парчиња ААА батерии (не се вклучени за безбедносна пратка). Преглед Констант е новиот онлајн бренд во сопственост На Производителот На Скала Камри. Овој Постојан дигитален динамометар за раце е дизајниран како професионален уред за обука за јаки страни на раката погоден за секоја лекарска ординација, клиника за физикална терапија, инженерска лабораторија или теретана. - Прилагодливото централно копче овозможува прилагодување на уредот за различни големини и преференции на рацете. -19 дефинитивни корисници со опции за пол и возраст за чување, заедно со можност за зачувување и потсетување на резултатите од тестот за секој корисник. Го споредува индивидуалниот тест за секој од 19-те корисници и го прикажува постепеното зголемување или намалување од последниот запис. Секој тест е оценет како "слаб", "нормален" или "силен" врз основа на возраста и половите податоци внесени за секој корисник. - Лесно префрлување од фунти. во секое време, вклучително и за последните снимени податоци. Како Да Се користи 1. Отстранете ја ознаката за изолација од куќиштето на батеријата; 2.

Главните карактеристики

Избор на клиент