5 Месец Med Медалјон Рефлекс Сина Позлатена Чип
Новак

5 Месец Med Медалјон Рефлекс Сина Позлатена Чип

DEN 271.84

Во достапна форма

5 Месечни Алкохоличари Анонимен Медалјон Во Рефлексна Сина Боја и Позлатена Вдлабнати Во Сопственото Јас Бидете Вистинити и 24 На Страните. 34х3 Дијаметар Големина. 1мм Подебели За Премиум Тежина и Чувство. Металик Рефлекс Сина На Сјајни Позлата. Шема На Шевронен Под Сината На Предната Страна. Прославете Ја Трезвеноста со Овој 5-Месечен Медалјон in Во Метална Рефлексна Сина боја на сјајно позлата. Оваа монета за трезвеност е 34х3мм што е 1мм подебела од стандардните чипови за премиум тежина и "чувство". Молитвата за спокојство е на грб, но под Рефлексната Сина боја на задниот и предниот дел е шема на шевронен. По должината на работ на монетата Е Да Се Твое Сопственото Јас Да Биде Вистина, но нејзината вдлабнатина во паричката и исполнета со сина боја. На страните ќе најдете 24 за да ве потсетам дека навистина славите 24 часа одеднаш. Овојip чип доаѓа во заштитен винил плик.

Главните карактеристики

Избор на клиент