Комплет За Изолација На Ткивни Протеини ЗА 2Д-ДИГ
Новак

Комплет За Изолација На Ткивни Протеини ЗА 2Д-ДИГ

DEN 0.33

Во достапна форма

Изолација на протеини ОД ткиво ЗА 2Д-КОПАЊЕ Подготвени за употреба тампони. Цевка без протеази за обработка на примероци и изолирано складирање на протеини. Чекор-по-чекор водич за спречување на распаѓање на протеините. Вклучува материјали за извршување на 10 анализи. Комплетот Топи-ДИГ за Ткиво содржи збир на оптимизирани тампони за репродуктивна изолација на вкупните протеини од сите типови ткива пред 2-Димензионалната Разлика во Електрофорезата на Гел (2Д-ДИГ). Користењето на комплетот спречува распаѓање на протеините и спречува дополнителни чекори за размена на тампон што може да доведат до распаѓање на протеините и помал принос.

Главните карактеристики

Избор на клиент