Рс - 720НМО Средна Должност Усна Монтирање-Без Коакс-НМО
Новак

Рс - 720НМО Средна Должност Усна Монтирање-Без Коакс-НМО

DEN 559.84

Во достапна форма

Рс-720НМО Средна Должност Усна Монтирање-Без Коакс-НМО Средна Должност Усна Монтирање-Без Коакс-Нмо средна должност усна планината, 3 прилагодување авиони. Прицврстете се на секоја усна на возилото, вертикална или хоризонтална, се додека усната не е дебела повеќе од 1/4". Монтирањето ќе се прилагоди на вертикално. Се препорачува за антени високи до 60". РС-720НМО има дупка од 3/4" за прифаќање на монтирање НА НМО. RS-720 има дупка од 5/8" за прифаќање на КОНЕКТОР ОД ТИПОТ SO - 239 (PO) како стандардните склопови на мобилни кабли : 3 D4 M, 3 D5 M, CK-3 M, CK-3 M5 RS-730 е сличен држач за усни, но стапалото е поголемо. Ако имате ограничен простор долж работ на усните, РС-720 или РС-720НМО е подобра опција.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Хобарт 00-936767-00002
Новак
Хобарт 00-936767-00002
Во достапна форма
DEN 1.33
Вреднување на стоката: