Ремитекс Нов 7 Во 1 Електричен Чистач За Вртење, Безжичен Чистач За Напојување, Повеќенаменски со 7 Заменливи Глави На Четки За Вртење Од 360° | Прилагодлива Рачна Рачк
Новак

Ремитекс Нов 7 Во 1 Електричен Чистач За Вртење, Безжичен Чистач За Напојување, Повеќенаменски со 7 Заменливи Глави На Четки За

DEN 479.84

Во достапна форма

️ ● ЕФИКАСНО ИСКУСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ-со подобрен дизајн лесен за корисниците, нашиот Електричен чистач ви помага лесно да ја исчистите бањата, кадата, тушот, кујната или мијалникот Тоа им овозможува на корисникот да имаат брзо и помалку искуство напор. ️ ● 7 ЗАМЕНЛИВИ ГЛАВИ НА ЧЕТКИ-Нашиот чистач за Кади вклучува 7 видови глави на четки. Тоа може да помогне во различни ситуации како чистење подови, Стакло, агли, автомобилски површини, бањи, мијалници, кади, печки, плочки, мебел за двор, маснотии итн. можете дури и да го полирате и депилирате вашиот автомобил со тие глави. ️ ● ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ПРОДОЛЖЕНА РАЧКА-рачка За Продолжување до 55" направете го чистачот за чистење краток или долг според вашите барања. Тоа ви овозможува да спречите болки во коленото и грбот. Не треба да ја допирате нечистотијата и мувлата со рацете. Тоа ме тера да ги видам работите во домаќинството лесно и да се релаксирам. Рачката е лесна за инсталирање и не се потребни алатки. ️ ● ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ЕФИКАСНО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЧИСТЕЊЕТО-СО едно копче вклучено/исклучено, лесен е за употреба. Има вградена литиумска батерија на полнење 2500 m Ah која ефикасно континуирано работи 60 - 90 минути по само 3 часа брзо полнење. Има технологија За Брзо Полнење тип-Ц со Дисплеј На Ниво На Батерија што ви го покажува статусот на нивото на батеријата. ️ ● БЕЗБЕДЕН и СИГУРЕН – овој електричен чистач на подот отсекогаш се фокусирал на вашата безбедност. Работи со батерија, спречувајќи ви опасности од патување. Четката за чистење е изработена од висококвалитетен материјал и водоотпорен дизајн, само за да ви овозможи безбедно и сигурно искуство за чистење. Ако не сте задоволни поради некоја причина со нашиот производ. Ве молиме слободно контактирајте не. ️ ● ЕФИКАСНО ИСКУСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ-со подобрен дизајн лесен за корисниците, нашиот Електричен чистач ви помага лесно да ја исчистите бањата, кадата, тушот, кујната или мијалникот. Тоа им овозможува на корисникот да имаат брзо и помалку искуство напор. ️ ● 7 ЗАМЕНЛИВИ ГЛАВИ НА ЧЕТКИ-Нашиот чистач за Кади вклучува 7 видови глави на четки. Тоа може да помогне во различни ситуации како чистење подови, Стакло, агли, автомобилски површини, бањи, мијалници, кади, печки, плочки, мебел за двор, маснотии итн. можете дури и да го полирате и депилирате вашиот автомобил со тие глави. ️ ● ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ПРОДОЛЖЕНА РАЧКА-рачка За Продолжување до 55" направете го чистачот за чистење краток или долг според вашите барања. Тоа ви овозможува да спречите болки во коленото и грбот. Не треба да ја допирате нечистотијата и мувлата со рацете. Тоа ме тера да ги видам работите во домаќинството лесно и да се релаксирам. Рачката е лесна за инсталирање и не се потребни алатки. ️ ● ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ЕФИКАСНО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЧИСТЕЊЕТО-СО едно копче вклучено/исклучено, лесен е за употреба. Има вградена литиумска батерија на полнење 2500 m Ah која ефикасно континуирано работи 60 - 90 минути по само 3 часа брзо полнење. Има технологија За Брзо Полнење тип-Ц со Дисплеј На Ниво На Батерија што ви го покажува статусот на нивото на батеријата. ️ ● БЕЗБЕДЕН и СИГУРЕН – овој електричен чистач на подот отсекогаш се фокусирал на вашата безбедност.

Главните карактеристики

Избор на клиент