Филофакс Домино Лукс Организатор, Големина На Џеб, Чај-Висок Сјај, Ватиран Ефект, Париски Инспириран, Шест Прстени, Дневник За Календар Од Недела До Недела, Повеќеја
Новак

Филофакс Домино Лукс Организатор, Големина На Џеб, Чај-Висок Сјај, Ватиран Ефект, Париски Инспириран, Шест Прстени, Дневник За

DEN 1.33

Во достапна форма

Инспирирана од Парискиот стил, Трендовската Колекција Домино Лукс е подготвена да даде изјава со едноставна современа конструкција и прекрасни бои во тренд Домино Лукс е шик во класичен дизајн со ватиран ефект со висок сјај. Недела За Прегледување( СТВ), Недела На Две Страници, Повеќејазичен Планер, вклучено Полнење Дневник за 2022 година. Содржината Вклучува : Дневник За Преглед Од Недела До Недела, индекси, замрзнат владетел/маркер на страница, списоци со задачи, избрана тетратка, листови за контакт, плик со горниот отвор; Детали За Левата Рака : Еден џеб за лизгање; Детали За Десната Рака : една еластична јамка за пенкало, еден џеб за лизгање. Големина на џеб : 4-3/4 "х 3-1/4". Инспирирана од Парискиот стил, Трендовската Колекција Домино Лукс е подготвена да даде изјава со едноставна современа конструкција и прекрасни бои во тренд. Домино Лукс е шик во класичен дизајн со ватиран ефект со висок сјај. Недела За Прегледување( СТВ), Недела На Две Страници, Повеќејазичен Планер, вклучено Полнење Дневник за 2022 година. Содржината Вклучува : Дневник За Преглед Од Недела До Недела, индекси, замрзнат владетел/маркер на страница, списоци со задачи, избрана тетратка, листови за контакт, плик со горниот отвор; Детали За Левата Рака : Еден џеб за лизгање; Детали За Десната Рака : една еластична јамка за пенкало, еден џеб за лизгање. Големина на џеб : 4-3/4 "х 3-1/4". Инспирирана од Парискиот стил, Трендовската Колекција Домино Лукс е подготвена да даде изјава.

Главните карактеристики

Избор на клиент