uxcell 6mm до 8mm Создаден Цврста Спојка Сет Завртка L22XD16 Бакар, Вратило Спојка Конектор, Моторни Додатоци
Новак

uxcell 6mm до 8mm Создаден Цврста Спојка Сет Завртка L22XD16 Бакар, Вратило Спојка Конектор, Моторни Додатоци

DEN 0.33

Во достапна форма

Дијаметар на врската : 6мм до 8мм, Вкупна Должина : 22мм /0,87 инчи, Надворешен Дијаметар : 14мм/ 0,55 инчи Широко се користи во дувалки,3Д печатач,САМОСТОЈНИ роботи,цпу машина,степер мотори итн. Слично на цврстите спојки на стегачот, спојките на вратилото се користат за цврсто држење на лежиштата и запчаниците на вратилото и се користат во склоповите на моторот и менувачот. Цврста спојка од горниот тесен тип со 2/4 завртки за цврсто држење на вратилото; висок вртежен момент со цврстина, мала инерција и одлична чувствителност. ЗАБЕЛЕШКА : крутиот тип во основа не дозволува ексцентричност и мора целосно да се прилагоди за време на употребата. Дизајнот на едноделна завртка за завртки го олеснува поставувањето на предметите на вратилото и контролирањето на капацитетот за држење на спојката. Дијаметар на врската : 6мм до 8мм, Вкупна Должина : 22мм /0,87 инчи, Надворешен Дијаметар : 14мм/ 0,55 инчи. Широко се користи во дувалки,3Д печатач,САМОСТОЈНИ роботи,цпу машина,степер мотори итн. Слично на цврстите спојки на стегачот, спојките на вратилото се користат за цврсто држење на лежиштата и запчаниците на вратилото и се користат во склоповите на моторот и менувачот. Цврста спојка од горниот тесен тип со 2/4 завртки за цврсто држење на вратилото; висок вртежен момент со цврстина, мала инерција и одлична чувствителност. ЗАБЕЛЕШКА : крутиот тип во основа не дозволува ексцентричност и мора целосно да се прилагоди за време на употребата. Дизајнот на едноделна завртка за завртки го олеснува поставувањето на предметите на вратилото и контролирањето на капацитетот за држење на спојката.

Главните карактеристики

Избор на клиент