Лдчнх Кинески Стил Мека Декорација Метална Декорација На Домот Шупливи Цвеќиња Од Слива Занаети Од Чајна Соба
Новак

Лдчнх Кинески Стил Мека Декорација Метална Декорација На Домот Шупливи Цвеќиња Од Слива Занаети Од Чајна Соба

DEN 2.33

Во достапна форма

Шупливи украси во кинески стил, метален материјал, процес на галванизација Уметничко дело во простор Во Кинески стил, традиционална Кинеска Chineseетика. Галванизиран шуплив добредојден боров метален вентилатор, лесен луксуз и елегантен стил. Погоден за дневна соба/влез/студија/хотел/различна декорација на просторот. Црна лакирана метална основа, полирана мазна, густа и стабилна. Шупливи украси во кинески стил, метален материјал, процес на галванизација. Уметничко дело во простор Во Кинески стил, традиционална Кинеска Chineseетика. Галванизиран шуплив добредојден боров метален вентилатор, лесен луксуз и елегантен стил. Погоден за дневна соба/влез/студија/хотел/различна декорација на просторот. Црна лакирана метална основа, полирана мазна, густа и стабилна. Шупливи украси во кинески стил, метален материјал, процес на галванизација.Уметничко дело во простор Во Кинески стил, традиционална Кинеска Chineseетика.Галванизиран шуплив добредојден боров метален вентилатор, лесен луксуз и елегантен стил.

Главните карактеристики

Избор на клиент