Честитки Без дрвја cc33346 Сценско Канадско Мече И Младенче Од Пол А. Ланквист Уметнички Патник Ладна Чаша Со Двојни Ѕидови Со Слама За Повеќекратна Употреба, 16 Унца
Новак

Честитки Без дрвја cc33346 Сценско Канадско Мече И Младенче Од Пол А. Ланквист Уметнички Патник Ладна Чаша Со Двојни Ѕидови Со Слама

DEN 657.60

Во достапна форма

Квалитетна акрилна ладна чаша со двојни ѕидови од 16 унци со слама за повеќекратна употреба Бпа слободен и Предлог 65 во согласност. Само за ладни пијалоци; се спротивставува на кондензацијата. Препорачано миење раце. Сценско Канада мечка и Младенче уметност Од Пол А. Ланквист ("Пал"). Квалитетна акрилна ладна чаша со двојни ѕидови од 16 унци со слама за повеќекратна употреба. Бпа слободен и Предлог 65 во согласност. Само за ладни пијалоци; се спротивставува на кондензацијата. Препорачано миење раце. Сценско Канада мечка и Младенче уметност Од Пол А. Ланквист ("Пал"). Честитки Без дрвја се стремат да ги користат најеколошките материјали и можни процеси. Печатени и собрани во САД, Уметничкиот Патник Со Двојни Ѕидови Со Двојна Ѕидна Чаша Со Слама за Повеќекратна Употреба е живописно отпечатен со Сценска Уметност На Мечка И Младенче Во Канада и е одличен за секојдневна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент