Нов Лон0167 Сооднос 2: 1 Зелена Полиолефин 4мм Диа Топлинска Смалувачка Цевка 10М (Верхалтнис 2: 1 грунес Полиолефин 4 мм Дурчмесер Шрумфшлауч 10М
Новак

Нов Лон0167 Сооднос 2: 1 Зелена Полиолефин 4мм Диа Топлинска Смалувачка Цевка 10М (Верхалтнис 2: 1 грунес Полиолефин 4 мм Дурчмесер Шрумфшлауч

DEN 1028.80

Во достапна форма

Име на производот : Цевка Што Се Собира Топлина;Материјал : Полиолефин;Номинален Напон : 600 V Ниво На Температура : 125 Целзиусови Степени;Запаливост : V- - - W-1. Дијаметар : 4мм/ 0,15" (Пред Намалување), 2мм/ 0,07 "(По Намалување);Сооднос На Намалување : 2 : 1.) : 10М/ 32,8 Стапки;Боја : Зелена (Ленге( унгефер) : 10 М / 32,8 Стапки; Фарбе : Грин. Тежина : 48гр; Содржина На Пакетот : 1 х Топлинска Смалувачка Цевка (Гевихт : 48 г; Пакунгсинхалт : 1 х Шрумфшлауч. Име на производот : Цевка Што Се Собира Топлина;Материјал : Полиолефин;Номинален Напон : 600 V. Ниво На Температура : 125 Целзиусови Степени;Запаливост : V- - - W-1. Дијаметар : 4мм/ 0,15" (Пред Намалување), 2мм/ 0,07 "(По Намалување);Сооднос На Намалување : 2 : 1.) : 10М/ 32,8 Стапки;Боја : Зелена (Ленге( унгефер) : 10 М / 32,8 Стапки; Фарбе : Грин. Тежина : 48гр; Содржина На Пакетот : 1 х Топлинска Смалувачка Цевка (Гевихт : 48 г; Пакунгсинхалт : 1 х Шрумфшлауч. Сооднос 2 : 1 Зелена Полиолефин 4мм Диа Топлинска Смалувачка Цевка 10мсоодветна за разни електрични изолации и сврзување на кабли и конектори и широко применета за поврзување или ракување со крај, електрична жица, изолација и ремен на електрична жица, отпорна на корозија на метални прачки или цевки и заштита на антената.

Главните карактеристики

Избор на клиент