120v Прочистувач На Воздух цела Куќа ув увц Светлосен систем за индукт за КЛИМАТИЗАЦИЈА ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА НА КЛИМА УРЕД
Новак

120v Прочистувач На Воздух цела Куќа ув увц Светлосен систем за индукт за КЛИМАТИЗАЦИЈА ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА НА КЛИМА УРЕД

DEN 0.67

Во достапна форма

Бренд : LSE Осветлување-Професионален Бренд За Ултравиолетово Осветлување-EPA est Идеално решение за заштита на вашиот дом и подобрување на квалитетот на воздухот во вашиот дом. Напон : 24v влезна моќност (тешко поврзан со вашиот 24 V КЛИМАТИЗЕР за лесна употреба). Инсталација : Моќна Магнетна заграда за да може лесно да се инсталира на кое било место во вашиот индукт на серпентина/КЛИМАТИЗАЦИЈА. Сијалица : вклучена во пакет е УВ Ламба од 14 инчи(замена НА УВ ламби секогаш на залиха). Кабел : 6' кабел за светилка и 5 ' Од баласт До Инсталација на трансформаторот : вклучен е супер Лесен за инсталирање - прирачник за инсталација. За нашиот систем : LSE Осветлувањето воведува систем Без Магнет Ув Озон На бранова должина од 254nm, го подобрува квалитетот на воздухот во затворените простории и го намалува одржувањето НА HVAC/AC. Сосема е безбеден за употреба бидејќи е затворен во внатрешноста на серпентина/индукт и е многу ефикасен во текот на вашиот дом/канцеларија/бизнис. Системот Без Магнет Ув Озон е значително подобрен ултравиолетовец во технологијата На Канали која е широко користена во станбени, комерцијални и деловни недвижности. Системот Без Магнет Ув Озон е значително подобрен ултравиолетовец во технологијата На Канали која е широко користена во станбени, комерцијални и деловни недвижности. Предупредување : Ултравиолетовата УВЦ светлина е штетна и опасна за вашите очи и кожа. Ве молиме Користете безбедносна опрема за време на инсталацијата. Одрекување : Ова е производ на брендот Lse Осветлување. 14 " ув светилка вклучени. Моќност На Системот : УВ Интензитет на 1 Метар 65ув/см2. Бренд : LSE Осветлување-Професионален Бренд За Ултравиолетово Осветлување-EPA est. Идеално решение за заштита на вашиот дом и подобрување на квалитетот на воздухот во вашиот дом. Напон : 24v влезна моќност (тешко поврзан со вашиот 24 V КЛИМАТИЗЕР за лесна употреба). Инсталација : Моќна Магнетна заграда за да може лесно да се инсталира на кое било место во вашиот индукт на серпентина/КЛИМАТИЗАЦИЈА.

Главните карактеристики

Избор на клиент