ИРВИН Велдтек Аугер Дрво Вежба Малку 1/2 Х 7.5
Новак

ИРВИН Велдтек Аугер Дрво Вежба Малку 1/2 Х 7.5

DEN 303.68

Во достапна форма

Аугер Битови Со Заварување Тец Заварување тец Брод Шнекор битови СЕ НАПРАВЕНИ ПОСИЛНИ и ТРАЕ ПОДОЛГО, бидејќи потешко сечење на работ е заварен на основниот материјал. 2х Животен Век на Сечење Нокти во споредба со стандардните шнекери на бродот ИРВИН. Патент Во Очекување Заварени Сечење На Работ. Аугер Битови Со Заварување Тец. Заварување тец Брод Шнекор битови СЕ НАПРАВЕНИ ПОСИЛНИ и ТРАЕ ПОДОЛГО, бидејќи потешко сечење на работ е заварен на основниот материјал. 2х Животен Век на Сечење Нокти во споредба со стандардните шнекери на бродот ИРВИН. Патент Во Очекување Заварени Сечење На Работ. Ирвин Алатки Аугер Бит Со Заварување Тец, 1/2-инчен на 7 1/2-инчен, 7/16-инчен Стебло (1779137), Битови За Шнек со Заварување Тец, битови За Шнекер на Бродот За Заварување СЕ НАПРАВЕНИ ПОСИЛНИ и ТРААТ ПОДОЛГО бидејќи потешкиот раб на сечење е заварен на основниот материјал, 2x Век На Сечење На Ноктите Во споредба со стандардните шнекери на бродот ИРВИН.

Главните карактеристики

Избор на клиент