VXB Бренд Јапонија MBB-40C 5mm до 17mm Мевови-Тип Флексибилна Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:17mm Должина На Спојување: 51 Спојување Надворешен Дијаметар: 40
Новак

VXB Бренд Јапонија MBB-40C 5mm до 17mm Мевови-Тип Флексибилна Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:17mm Должина На Спојување:

DEN 5112.32

Во достапна форма

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 17мм. Должина На Спојување : 51. Спојување Надворешен Дијаметар : 40. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 17мм. Должина На Спојување : 51. Спојување Надворешен Дијаметар : 40. 7-15 дена превозот. БРЕНД VXB, Nbk Јапонија MBB-40 C 5mm до 17mmbellows-тип флексибилна Спојка Nbk Јапонија MBB-40 C 5mm до 17mm Мевови-тип Флексибилна Спојка, ова е флексибилна спојка од типот на охладители. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 5ммспојка Роден 2 Дијаметар : 17ммспојка Должина : 51појка Надворешен Дијаметар : 40зеро Реакција Висока торзиона ригидност Висок Вртежен Момент Константна Брзина Едноставен Дизајн Направен Во Јапонија Количина : One ALWEFGMWrench Вртежен Момент(N-m)40мм16мм51мм28мм5мм15мм43, 5нбк јапонија мбб-40с 5мм до 17мм Мев-Тип флексибилна спојкамбб-40с-5мм-17мм.

Главните карактеристики

Избор на клиент