Комплет За Алатки за автоматско Запечатување Метални Топчести Плочки Алатки За Завршна Обработка Заптивка Алатки За Завршна Обработка За Бања Кујна И Остатокот о?
Новак

Комплет За Алатки за автоматско Запечатување Метални Топчести Плочки Алатки За Завршна Обработка Заптивка Алатки За Завршна Обработка

DEN 1166.40

Во достапна форма

Алатките За Завршна Обработка на метални Топчести Плочки се изработени Од висококвалитетен челик со голема брзина, издржлив и еднократно Рачка Изработена од абс пластика, држејќи удобно погодно. Димензии на дијаметар на метална топка : 4 мм/ 0,16 инчи, 6 мм/ 0,24 инчи, 8 мм/ 0,31 инчи, 15 мм/ 0,59 инчи. Погоден за спој на керамички лепак : алатка за облекување на споеви на метални топчести плочки може да се користи за притискање на фугирање на споеви на плочки. По употребата, јазот може брзо да се пополни за облогата да го наполни спојот на плочката; може ефикасно да ја подобри плошноста на јазот на керамичките плочки, да ја подобри ефикасноста на трудот и да ја олесни работата. Погоден за спој на керамички лепак : алатка за облекување на споеви на метални топчести плочки може да се користи за притискање на фугирање на споеви на плочки. По употребата, јазот може брзо да се пополни за облогата да го наполни спојот на плочката; може ефикасно да ја подобри плошноста на јазот на керамичките плочки, да ја подобри ефикасноста на трудот и да ја олесни работата. ●По продажбата на услуги ние им обезбедуваме на клиентите 24-часовна услуга, брзо враќање на средствата и замена на нови производи. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте не. Алатките За Завршна Обработка на метални Топчести Плочки се изработени Од висококвалитетен челик со голема брзина, издржлив и еднократно. Рачка Изработена од абс пластика, држејќи удобно погодно. Димензии на дијаметар на метална топка : 4 мм/ 0,16 инчи, 6 мм/ 0,24 инчи, 8 мм/ 0,31 инчи, 15 мм/ 0,59 инчи. Погоден за спој на керамички лепак : алатка за облекување на споеви на метални топчести плочки може да се користи за притискање на фугирање на споеви на плочки. По употребата, јазот може брзо да се пополни за облогата да го наполни спојот на плочката; може ефикасно да ја подобри плошноста на јазот на керамичките плочки, да ја подобри ефикасноста на трудот и да ја олесни работата. Погоден за спој на керамички лепак : алатка за облекување на споеви на метални топчести плочки може да се користи за притискање на фугирање на споеви на плочки.

Главните карактеристики

Избор на клиент