Слика НА производот SPECTSUN LED 6 Пакет Црвен Знак За Излез и 6 Пакет Зелен Излез Знак Со Резервна Копија На Батеријата Излез Светло Хардверско Комбо 120v/277v Жичен Знак За И
Новак

Слика НА производот SPECTSUN LED 6 Пакет Црвен Знак За Излез и 6 Пакет Зелен Излез Знак Со Резервна Копија На Батеријата Излез

DEN 2.33

Во достапна форма

[UL Наведени & 3 Мин Инсталација] - излез знак со итна светлина НА SPECTSUN е донесен UL сертификат и во согласност со ПРОПИСИТЕ FCC Овој знак за излез ги исполнува сите барања за различни држави и градежен код за различната инсталација, можете лесно да ја поминете инспекцијата на противпожарната служба со неа. Исто така, овој знак за излез ви обезбедува исклучително лесна инсталација, може да биде монтиран на ѕид, таван, вклучена е цврста, прицврстувачка крошна со низок профил со завртки за заробеништво. - Ние ветуваме 5 години гаранција за електрични делови и домување, 2 години гаранција за батерија. Нашето светло за излез за итни случаи, исто така, доаѓа со 1 месец 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ. Ако не сте задоволни од која било причина, вратете го за целосно и моментално враќање на средствата, без прашање. ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ ПО НИСКА ЦЕНА е нашата врвна мисија. Може добро да се користи како комерцијален знак за излез или осветлувачки знак за излез. [50000 Часа Живот И Високо Осветлување] - Батеријата за резервна копија што се користи во овој знак за излез може да се наполни 300 пати и да работи барем 27000 минути. Секое целосно полнење може да се користи за итна операција од 90 минути. Ве молиме имајте предвид дека овој знак за излез мора да биде жичен. И светлата за глава на овој производ може да се ротираат 180, 270 и 360 во три позиции и секоја глава опремена со 48 парчиња ултра светла СМД ЛЕР, може да го осветли секој агол на темнината. [Повеќенаменска Употреба] - овој знак за излез за итни случаи е достапен во универзални конфигурациидвојно лице И работа со двоен напон 122 V/270 V, можат да го променат лицето и напонот според специфични потреби. И овој знак за излез за итни случаи е направен од термопластичен материјал обликуван со инјектирање, Може Да одолее на промена На бојата Дури и за долги периоди на употреба. Стрелката опремена може да се отстрани и исто така може повторно да се инсталира, може да се справи со различни барања за насока. [За СПЕКТСУН] - СПЕКТСУН е основан во 1990 година, и ова е нашата прва онлајн продажба. Како сеопфатно претпријатие ангажирано во развојот, производството, продажбата и услугата на осветлување и електрични производи за пазарите ширум светот. Ние инкорпорираме најсовремени технологии во процесите на дизајнирање и производство на производи. СПЕКТСУН продава 30 милиони парчиња електрични производи секоја година. Сега, ние сме тука за вас, со најдобрите производи. [UL Наведени & 3 Мин Инсталација] - излез знак со итна светлина НА SPECTSUN е донесен UL сертификат и во согласност со ПРОПИСИТЕ FCC. Овој знак за излез ги исполнува сите барања за различни држави и градежен код за различната инсталација, можете лесно да ја поминете инспекцијата на противпожарната служба со неа. Исто така, овој знак за излез ви обезбедува исклучително лесна инсталација, може да биде монтиран на ѕид, таван, вклучена е цврста, прицврстувачка крошна со низок профил со завртки за заробеништво. - Ние ветуваме 5 години гаранција за електрични делови и домување, 2 години гаранција за батерија. Нашето светло за излез за итни случаи, исто така, доаѓа со 1 месец 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ. Ако не сте задоволни од која било причина, вратете го за целосно и моментално враќање на средствата, без прашање. ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ ПО НИСКА ЦЕНА е нашата врвна мисија. Може добро да се користи како комерцијален знак за излез или осветлувачки знак за излез. [50000 Часа Живот И Високо Осветлување] - Батеријата за резервна копија што се користи во овој знак за излез може да се наполни 300 пати и да работи барем 27000 минути. Секое целосно полнење може да се користи за итна операција од 90 минути. Ве молиме имајте предвид дека овој знак за излез мора да биде жичен. И светлата за глава на овој производ може да се ротираат 180, 270 и 360 во три позиции и секоја глава опремена со 48 парчиња ултра светла СМД ЛЕР, може да го осветли секој агол на темнината. [Повеќенаменска Употреба] - овој знак за излез за итни случаи е достапен во универзални конфигурациидвојно лице И работа со двоен напон 122 V/270 V, можат да го променат лицето и напонот според специфични потреби. И овој знак за излез за итни случаи е направен од термопластичен материјал обликуван со инјектирање, Може Да одолее на промена На бојата Дури и за долги периоди на употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент