Фон Дуприн 3348аео283 3348А-ЕО УС28 Скриени Вертикална Прачка Уред, 3'
Новак

Фон Дуприн 3348аео283 3348А-ЕО УС28 Скриени Вертикална Прачка Уред, 3'

DEN 880.00

Во достапна форма

Практични и достапни опции за прицврстување на вратата Завршете ги координатите лесно со водовод и уреди за осветлување. Производот е произведен во Соединетите држави. Димензии на пакетот : 1" L x 1" W x 1 " H. Практични и достапни опции за прицврстување на вратата. Завршете ги координатите лесно со водовод и уреди за осветлување. Производот е произведен во Соединетите држави. Димензии на пакетот : 1" L x 1" W x 1 " H. Практични и достапни опции за прицврстување на вратата. Завршете ги координатите лесно со водовод и уреди за осветлување. Производот е произведен во Соединетите држави.

Главните карактеристики

Избор на клиент