Syfan GMVP00100200020 SYTEC Mvp 100 Разноврсна Смалуваат Филм, CF 2625 'Должина x 20 Ширина
Новак

Syfan GMVP00100200020 SYTEC Mvp 100 Разноврсна Смалуваат Филм, CF 2625 'Должина x 20 Ширина

DEN 492.80

Во достапна форма

Ниска сила на намалување Во согласност со секоја форма на производ. Брзо намалување на ниска температура. Извонредна стабилност. Ниска сила на намалување. Во согласност со секоја форма на производ. Брзо намалување на ниска температура. Извонредна стабилност. SYTEC MVP ФИЛМОТ е разноврсен филм за смалување за широк спектар на апликации за пакување. Овој вкрстено поврзан, мек, со мала сила на собирање филм е особено погоден каде што се потребни ниски температури на собирање и големи брзини на собирање.

Главните карактеристики

Избор на клиент