Sizzix Framelits Die 664890 JAR Set 2 пакет, повеќебојни
Новак

Sizzix Framelits Die 664890 JAR Set 2 пакет, повеќебојни

DEN 1254.40

Во достапна форма

Сет на Jar Die- Овој сет на тегла беше дизајниран специјално за да работи со нашата купола на Jar Shaker (664857), но исто така нуди можност да биде исполнета со што сакате! Исечете разновидни материјали - Thinlits Dies ви овозможува да исечете сложени дизајни од еден лист хартија, картичка, метална фолија, велум, намалување на пластика, пена, крепска хартија и матрички филм!. Идеално за секоја креативна потрага - Thinlits Dies доаѓа во најразлични убави форми и големини, за да додадете посебен допир на сите ваши проекти за занаетчиство и затегнување. Компатибилност - Компатибилен со Sizzix Big Shot, Sizzix Big Shot Express, Sizzix Big Shot Foldaway, Sizzix Big Shot Plus & Sizzix Big Shot Pro. Приближно намалување на умирање -5,7 см x 8.9cm - 4,5 см x 7,6 см. Сет на Jar Die- Овој сет на тегла беше дизајниран специјално за да работи со нашата купола на Jar Shaker (664857), но исто така нуди можност да биде исполнета со што сакате!. Исечете разновидни материјали - Thinlits Dies ви овозможува да исечете сложени дизајни од еден лист хартија, картичка, метална фолија, велум, намалување на пластика, пена, крепска хартија и матрички филм!. Идеално за секоја креативна потрага - Thinlits Dies доаѓа во најразлични убави форми и големини, за да додадете посебен допир на сите ваши проекти за занаетчиство и затегнување. Компатибилност - Компатибилен со Sizzix Big Shot, Sizzix Big Shot Express, Sizzix Big Shot Foldaway, Sizzix Big Shot Plus & Sizzix Big Shot Pro. Приближно намалување на умирање -5,7 см x 8.9cm - 4,5 см x 7,6 см. Барате нов додаток на вашите материјали за правење картички? Dies на Sizzix Thinlits се совршено нафора-тенки умираат, обезбедувајќи многу покомплексни дизајни со чисти и прецизни намалувања отколку што сте добиле од просечното умирање. Наменето специјално за Paper Craft, сега можете да додадете најнежните компоненти на вашите роденденски картички, покани и многу повеќе! Овие тела на нафора-тенка хемиски измет се дизајнирани да се намалат или да создадат матрица од еден лист картон, хартија, метална фолија или велум за многу проекти за хартија! Компатибилен со широк спектар на машини за сечење на Sizzix Die, како што се Sizzix Big Shot, Sizzix Big Shot Plus, Sizzix Big Shot Foldaway, Sizzix Big Shot Pro и Sizzix Big Shot Express. Што е сечење на умре? Сечење на умирање е брз и лесен начин за производство на индивидуални, или масовни форми од хартија, фолија, картон или дури и пена, крепска хартија или матрички филм со употреба на машина и умирање, наместо да се сече со рака. Што ми го намалува материјалот? Машината за сечење на умре секогаш ќе биде неопходна за да умре исечена, иако не е самата машина што физички го намалува вашиот материјал.

Главните карактеристики

Избор на клиент