Јадење правење работи стапче кварц лековити хексагонална кристална точка камен камен аметист нараквици за правење комплет
Новак

Јадење правење работи стапче кварц лековити хексагонална кристална точка камен камен аметист нараквици за правење комплет

DEN 2.33

Во достапна форма

Пакетот вклучува - Рачно полирано процес со 100% природен флуорит. - Флуоритот е познат и како „мек кристал или шарен скапоцен камен“, што може да помогне во негативната акумулација на енергија и лошата среќа. 1 x флуоритна кристална лента. - линија : уникатно парче заради природно формирање. Пакетот вклучува. - Рачно полирано процес со 100% природен флуорит. - Флуоритот е познат и како „мек кристал или шарен скапоцен камен“, што може да помогне во негативната акумулација на енергија и лошата среќа. 1 x флуоритна кристална лента. - линија : уникатно парче заради природно формирање. Пакетот вклучува- флуорит е познат и како „мек кристал или шарен скапоцен камен“, што може да помогне во негативната акумулација на енергија и лошата среќа. Секој кристал на флуоритниот кварц има свои уникатни линии, што е уникатен подарок.- Материјал : природен флуорит кварц кристал- боја : шарен производ е и уникатен, не е точно истиот.

Главните карактеристики

Избор на клиент