Yziss 1x Micro SD TF to XD Olympus Memory Memory картичка Адаптер SD картичка Converter паметен
Новак

Yziss 1x Micro SD TF to XD Olympus Memory Memory картичка Адаптер SD картичка Converter паметен

DEN 95.84

Во достапна форма

❤100% сосема нов и висок квалитет ❤ Подгответе микро SD картичка. Обезбедени само со фотоапаратите компатибилни со MASD-1, или ова може да предизвика мемориска картичка или оштетување на камерата. Adapter ❤MASD-1 адаптер не може да ја отвори функцијата Panorama, за да ја користите функцијата Panorama, користете картичка Олимп XD-слика. 100% сосема нова и високо квалитетна отпорна микро SD картичка. Користена само со камерите компатибилни со MASD-1, или ова може да предизвика мемориска картичка или оштетување на камерата.MASD-1 Адаптерот не може да ја отвори функцијата Панорама, да ја користи функцијата Панорама, функцијата Панорама, Функцијата Панорама, Функцијата Панорама, Функцијата Панорама, Функција Панорама, Користете ја картичката Olympus XD-слика.MASD-1 адаптер исто така не може да го прочита читателот на генералниот картички, да треба да ја користите USB-линијата за податоци на фотоапаратот за да ја прочитате фотографијата или да ја отстраните TF-картичката во адаптерот Micro SD и да ја прочитате со општа картичка читач.

Главните карактеристики

Избор на клиент